Het is wéér gelukt!!
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg Barbara
07 Oktober 2011 | Nederland, Nieuwegein
Een enorme berg bagage waarvan ik me een week heb afgevraagd hoe ik dit toch in die tas moest krijgen, maar het zit er allemaal in, inclusief slaapzak, slaapmat en ondermatje! En toch maar 16 kilo! En 300 kilo pillen. Maar die zitten in de handbagage. Hopelijk ben ik niets vergeten.
In elk geval, morgen is het zover, om 16:30 uur vliegen we eerst naar Londen en van daar naar Kaapstad.
Tot later (hoop ik)!
08 Oktober 2011 - 01:17
Maritere:
HEEEE! Toffe reis toegewenst! -
08 Oktober 2011 - 08:50
Jan En Hillie:
Hoi Barbara, nog steeds dezelfde reistas en............ daar kan heeel veel in!!!!!!!!!!
Nog genoeg plek voor de terugreis leuke dingen kilo's?????????
Een fijne reis met hele leuke reisgenoten!!!!
We kijken uit naar je verslag, die trip staat nog op ons verlanglijstje. Groetjes. -
08 Oktober 2011 - 11:34
Marjo En Ton:
Een hele goede vlucht wensen wij je toe en natuurlijk een mooie reis. We kijken uit om je reisverslagen te lezen. Heel veel plezier en geniet van de reis. -
08 Oktober 2011 - 12:33
Ariane:
Heel veel plezier! en veel plezier in Ratelgat?! ik hou je wel in de gaten. -
09 Oktober 2011 - 13:43
Sandra:
Heel veel plezier op deze avontuurlijke reis. Hopelijk neem je een hoop mooie foto's mee, kunnen wij weer meegenieten. -
11 Oktober 2011 - 10:55
Ingrid:
Al drie dagen geen bericht; dus ook drie dagen geen batterijen op kunnen laden. Als dat maar goed gaat. Knap zeg dat jij voor al die weken alles in die tas kwijt kon. Ik doe het -zoals je weet _ niet na.
Veel plezier en ik wacht met spanning je eerste verslag en foto's af.